domingo, 13 de febrero de 2011

Tres puntos vitais

Triunfo por 8-5 do Melide FS, fronte o Outeiro de Rei na tarde do sabado, un rival que chegaba a Melide igualados a puntos e que agora se queda tres por debaixo.
Gran primeira parte do Melide, que se adiantou os poucos segundos con gol de Manu logo dun rexeite dun rival, pouco despois foi Borja o que facia o segundo. O dominio local foi total excepto cinco minutos nos que o Outeiro se estirou e acurtou distancias, ademais de ter varias ocasións mais. Ainda así o Melide reaccionou e foise o descanso con 5-1, con outro gol de Borja, Sergi e Nando.
Na segunda parte os visitantes cambiaron a actitude e o Melide caeu nese xogo bronco e pouco a pouco foise do encontro, permitindo que o Outeiro dera sensación de perigo. Ainda asi o triunfo foi claro. Remataron a goleada Borja con dous mais e Manuel.
A vindeira semana visitamos unha pista que ultimamente se nos da mal, e un rival que se ten todos os efectivos e moi complicado de gañar. Ainda asi teremos que ir a Mera a por todas.
Un saudo.

13 comentarios:

manu.casal11 dijo...

ola a todos,o partido do outro dia para min a primeira parte menos 3 minutos polo medio foi unhas das mellores da temporada,xa qe salimos con moitas ganas e con moita actitud pa defender e atacar e tendo a cabeza no partido,gracias a eso conseguimos poñernos tan pordiante no marcador.Se fixeramos asi en todos os partidos eu creo qe non ai qen nos gane!!!despois oqe me pasou ca expulsion foi unha putada moi grande qe me jodeu moito xa qe non me parece xusta debido aqe o tipo ese me deu unha patada na cabeza e eu levanteime pero non fixen nada como para merecer a expulsion,despois estaba fora de min e asta lle protestei a tonecho sin darme conta do qe decia pero bueno,pedirche perdon mister.nada mais qe xa estou asta os huevos de tanto escribir.ai qe seguir asi equipo.VEMONOS!!!!

javi dijo...

bien chavales bien,asi me gusta que non se note a miña falta jajaja
ai que volver collela racha e meternos ai arriba a pesar de que nos ven un rival bastante jodiido.. pero bueno, sempre habera unha primeira vez pa ganarlle o mera na sua casa non? jaja vemonos miercoles mariicos!un abrazo

Tonecho dijo...

Hola a todos.
Opino parecido a Ivan e Manu.
Moi boa 1ª parte, na segunda fumonos un pouco do partido, pero sopemos reaccionar e retomar as rendas do xogo. Non tiñamos que pasar eses momentos de apuro, pero pouco a pouco asentamonos na categoria.
Manu, o que pasa no campo queda no campo, xa o falaremos no adestramento, pero esta todo ben. No da expulsion non tes razon. Se te quedas no chao o expulsado e o outro xogador, se te levantas pero non o tocas o expulsado e o outro xogador, pero o tocalo sodes os dous, o regulamento e claro, non e loxico, pero e claro.
Esto a un lado que non ten mais importancia, agora a pensar na proxima xornada e pasalo mellor do que o estamos a facer e a seguir disfrutando do futbol sala.
Xa estades entrando todos para opinar, o blog esta aburrido se non temos entradas como a semana pasada.
Cap estamos esperando a que poñas fecha para a visita, algun esta rabioso pola cena.
Por certo recordarlle a todo o mundo que estamos a media liga, fora tonterias de ascensos e demais, so a pensar en xogar ben e disfrutar do futbol sala.
Un saudo a todos.

CONVOCATORIA EXTRAORDINARIA:
Este venres as 18:00 todos os xogadores do Melide Futbol sala de 20 anos e menos (os mas grandes non) xogamos en Melide contra a seleccion galega cadete en fase de preparacion e seleccion (Javi xogase ir o campeonato de España).
Non hay excusas, todos menos lesionados xogamos en Melide o venres as 18:30.
Tamen chamarei algun cadete dos que estan nas escolas.
Temos que xogar a gañarlles e facer que Javi faga un bo papel.
Xa falaremos do resto do plantel e da convocatoria para o sabado.
(Non quero excusas de ningun tipo, NINGUN).

TAPY dijo...

Sin problemas mister, ali estarei puntual como sempre. temos que ganar....

Capitán Brunete dijo...

Tonecho, ya hay fecha para la cena... je je je. El 26 de marzo nos volvemos a ver, para el partido contra Casás, que acabo de sacar el billete de avión.
Así que en un mesecito ahí me teneis.
Quini, espero verte en el banquillo, porque no creo que seas titular no? ja ja ja.
Enhorabuena por la victoria!

Prosy dijo...

Capi, a ver si es verdad pq mira que te haces derrogar!
Por el resto, enhorabuena y como dice Tone a seguir disfrutando!
Un saludo a todos!

Prosy nos vemos el 26 de marzo, ya es firme! je je je

Nos vemos ese dia, tengo que consultar mi agenda personal, hablar con mi secretaria, mover alguna reunion importante y demas, pero se hara lo posible.
Un saludo.

Pásame el teléfono de tu secretaria y ya lo apaño yo con ella, je je je.
Jodíos, tengos ganas de veros!

SERGI dijo...

Wenas a todos!!!
Moi bon partido o outro dia, raro en ns peo desde o primeiro minuto dominamos, nn ye demos moitas opcions o outeiro,e so despos da tangana tivemos uns minutos malos ns qe ns fomos do partido, anqe o partido xa taba case resolto. 3 ptos moi imxtantes sobre to xq iba mpatado con nos a puntos, anqe aoa tos son imxtantes.
Ste sabado temos un partido dificil en mera, no qe temos qe salir a x todas dend o primeiro minuto, eu creo qe nn son superiores a nos, a pesar do baño qe nn deron en melide na segunda parte, anqe eu penso qe mais qe merito deles fomos ns qe yes regalamos o partido, demostrouse na primeira parte donde poidemos ir gañando e fallamos moito. To convecidismo de qe podemos gañar.
Speremos tar tos pa este sabado, xa qe contra outeiro Perez e Peke taban tocados,e nn sei como anda Casal do talon???, speremos qe ben.
Wno, vemonos no ntreno.
Un saudo. Aupa MELIDE F.S.!!!

meu irmau anda jodido qe anda con unha muleta qe non da apoiado o talon.foi facer unhas radiografias aer qe lle din...un saludo!!!

Cagons, se non aparezo eu a dar candela non sae ningun.
Hoxe partido contra a seleccion cadete, todos os ex-xuvenis os cadetes e demais mocosos (estou pensando en convocar a Noel) hoxe as 18:00 no poli.