domingo, 16 de octubre de 2011

Oportunidade perdida

Penso que ese e o mellor resumo do ocurrido este fin de semana no encontro do Melide Fs, que se saldou coa derrota final por 5 -9 fronte o pazos de borbén.
Comezamos cunha intensidade que facia presaxiar so cousas boas, e asi no minuto 3 estabamos a gañar por 3-1, con doblete de Perez e un gol de Manuel, e tiveramos tres mans a mans co porteiro. O gol visitante chegou nun erro defensivo. A partir de mediado o primeiro tempo, o equipo comezou a desdibuxarse e a perder intensidade na presión, co que non nos permitia crear contras, e polo tanto non creabamos perigo, mais ben todo o contrario, era o rival o que se asentaba no campo e pouco a pouco faciase superior. Asi, a falta de 1 minuto para o descanso conseguian igualar a 3 o marcador, ainda asi, o Melide, con gol de Xurxo foise con vantaxe o descanso e coa sensación de que os tres puntos eran posibles.
Pero o segundo tempo foi outro mundo, en ningún momento tivemos intensidade, nin claridade de ideas, recordamos o equipo da primeira parte en Vilamartin, e o rival xogou facil o seu futbol sala, ata que se puxo por diante. A partir de ahi, do 4-5 o equipo volveu a notar nervios e ansiedade, e non soubo como afrontar eses minutos. Agardemos na vindeira oportunidade resolvelo mellor.