domingo, 6 de noviembre de 2011

Insuficiente

Melloría notable do equipo tanto en prestacións como en resultado pero insuficiente para lograr o primeiro punto da tempada, xa que o resultado final foi de 4-5 para o pizarras los tres cuñados.
Comezamos o encontro facendo o que temos que facer, correr, presionar, e dalo todo, con eso fomos moi superiores o rival, e ainda que non conseguimos abrir o marcador, as sensacións eran boas. Pouco a pouco, e sen ter moi clara a razón o equipo perdeu gas, ainda así a falta de tres minutos para o descanso, Manuel puxonos en vantaxe por 1-0, marcador co que fumos os vestiarios.
Na reanudación e para non variar saimos dormidos, daba igual os cambios, o equipo non se metia no encontro, senón todo o contrario, deixamos de presionar e o rival era superior. Foi por elo que se puxo con 1-3 no marcador a falta de 6 minutos.
E de repente, cando todo parecia morto, o equipo volveuse a enchufar e presionar, e xogar o que sabe. E si e verdade que acabamos perdendo o encontro, pero perdoando tres mans a mans co porteiro, errando un penalti, e con un árbitro que non tivo a súa mellor tarde, mais ben todo o contrario.
Os goles do equipo de Melide foron de Sergi, e Manu en tres ocasións.
Destacar no Melide, a parte de Manu, a volta de Casal, o bo encontro de Rubén, e o extraordinario de Fer.
Doe moito esta derrota, porque de ser algo constantes, os dous encontros da casa terían rematado de xeito moi diferente, pero só queda seguir traballando, e pensar no vindeiro rival, o Bueu o vindeiro Sábado.
Non quero rematar a crónica, sen agradecer por énesima vez a todos os que nos acompañades no pavillón, sobre todo nestas datas de inverno. Moitas gracias.ç