domingo, 10 de octubre de 2010

Primeiro revés

Mala tarde do Melide Fs, este sábado en Friol. Nun mal encontro dos visitantes que non conseguiron entrar nunca no mesmo, e no que remataron coa derrota por 4-1.
Comezou o partido cos mellores momentos do Melide, dominio, posesión e ocasións, ocasións que unha semana mais non eramos capaces de traducir en goles, senón en lanzamentos o poste. Foron so cinco minutos porque pouco a pouco o equipo diluise, e empezou a conceder ocasións faciles, e en contra nos nos as xerabamos. Asi pois, e con este panorama chegamos o descanso con 0-3.
Na segunda parte a saída foi, igual e o equipo non encontraba o sitio. Ainda así, a partires do minuto dez, e por casta conseguimos meternos de novo no encontro e tivemolo nas nosas mans, primeiro co gol de Perez, e despois con catro mans a mans consecutivos co porteiro de Outeiro que non fumos capaces de materializar, todo o contrario que os locales que si marcaron poñendo o 4-1 final.
As notas negativas do encontro, a pista, que resbalaba moitisimo (non vai como escusa), unha semana mais a falta de gol, e sobre todo algunhas actitudes.
Como positivo, o debut esta tempada de Bareto, que completou unha gran segunda metade (solo negativo de faltas) a nivel de traballo e actitude, e a mala cara que lle quedou a algún xogador despois do encontro, sinal das ganas coas que estan a currar neste inicio de tempada.
Agardemos volver a retomar a senda do triunfo o vindeiro sábado as 19h fronte o Mera F.S en Melide. AGARDAMOSVOS A TODOS