domingo, 31 de octubre de 2010

Remontada para enmarcar!!!

Segundo triunfo consecutivo o obtido na tarde do Sabado polo Melide Fs, fronte o Cedeira por 8-5.
Comezou o encontro gardando un sentido e respetado minuto de silencio, pola desgracia ocorrida no noso pavillón esta semana, co falecemento dun xogador durante un encontro de futbol sala. Dende aqui o pesame a familia.
Ainda que sexa complicado, comezamos xa a falar do partdo, foi un encontro con duas partes totalmente opostas, e na que o estado animico dos dous conxuntos non foi lineal. Comezou o encontro co Cedeira aproveitando cada erro do Melide para pillarnos a contra e marcar, asi chegouse o descanso co marcador de 0-4 para os visitantes. Durante estes primeiros vinte minutos o Melide tivo varias ocasións, pero en ningun momento tivo a actitude correcta para gañar o partido, nin para doblegar o Cedeira.
Sorte para nós o descanso, e o cambio de chip dos xogadores, que na segunda parte parecian distintos, correndo, animandose, con actitude, e por se fora pouco, coa sorte necesaria de marcar nos momentos xustos. Tardou pouco Manuel en acortar distancias e na seguinte Borja acercabanos ainda mais, ata o 2-4, momento no que empezou o Bareto-show, loita, garra, entrega (xa sabe que a veces de mais) e por se fora pouco un hat -trick. Destacable na remontada tamén a actuación de Tapi, con paradas enormes. Completaron o triunfo local os goles de Fer, Sergi e de novo Manu Casal, que ademais da dupla tirou dous balóns o poste dende a nosa porteria cando os rivais usaban porteiro-xogador.
A nota negativa, loxicamente o primeiro tempo o completo. E a positiva, todo o conxunto, pero sobre todo, Tapi cunha gran segunda metade (desfruta destes 15 dias), os amagos de recuperación da conexion casal-brothers, a conexion grada equipo (demostrada no dobre penalti de sergi) e unha vez mais Bareto, que esta tempada se esta a implicar como nunca, e a nada que controle o tema das faltas, pode ser o punto que faltaba o equipo para estar arriba.
A vindeira semana o equipo visita o Noia, agardemos o terceiro triunfo consecutivo, para poder meterse ai na pomada.